1 Kilo gewicht per week afvallen

Een kilogram is gelijk aan 2,20 pond. Er zitten ongeveer 3500 calorieën in een pond, om een kilo per week te verliezen, moet u 7.700 calorieën, om een kilo te verliezen moet u zich ontdoen van 7700 calorieën. Houd in gedachten dat een gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kg (1 tot 2 pond.) per week aanbevolen is.

Stap 1

Kies een geschikt moment om te beginnen. Momenten van hoge stress of ziekte zijn niet het juiste moment om een streng dieet te beginnen. Indien mogelijk, start u in het weekend, voor het geval u 1 kilo per week afvallenduizelig of misselijk bent door de veranderingen in uw dieet. Pijn kan ook beginnen als u begint met bewegen, dus als u begint op een vrijdag, zult u in het weekend bij kunnen komen.

Stap 2

Haal 500 calorieën minder uit uw voeding elke dag. Begin door verwijderen van lege calorieën, zoals frisdrank, shakes en smoothies gemaakt met crèmes en siropen, vruchtensappen en sportdranken. Schakel over naar lage calorie-opties voor uw favoriete dingen. Het alleen al drinken van magere melk in plaats van volle melk bespaart u 63 calorieën. Een kopje volkoren pasta heeft 37 calorieën minder dan gewone pasta. Al lijken deze besparingen weinig, als u het gaat optellen tikt dit al snel aan.

Stap 3

Sport om tot 500 calorieën per dag te verbranden. Toegevoegd aan de 500 calorieën die u al verliest door uw dieet. U zult ongeveer 45 tot 90 minuten moeten sporten om deze hoeveelheid te verbranden, afhankelijk van de activiteit die u kiest. Een persoon die 70 kilo weegt verbrandt slechts 211 calorieën bij het spelen van frisbee (voor een uur), maar met aerobics al 422 calorieën en 563 calorieën bij spelen voetbal in dezelfde hoeveelheid tijd. Hoe meer u weegt, hoe meer calorieën u verbrandt.

Stap 4

Tel het ingenomen aantal calorieën. Vertrouw niet op het schatten van deze hoeveelheid, maar meer op feiten. In plaats daarvan kunt u beginnen met het bijhouden van een dagboek voor voeding of gebruik een gratis online calculator om u te helpen met alles wat goed is om te eten. Vergeet niet om calorieën, verkregen van dranken zoals vruchtensappen, melk of suikerhoudende thee of koffie, ook toe te voegen.