10 Grandioze tips voor een prachtig lichaam

De meeste mensen beginnen het nieuwe jaar door het maken van voornemens om gewicht te verliezen en in vorm te raken. Vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan. motivatie en lichaamSommige duren wat langer dan anderen, maar in het algemeen loopt de motivatie een deuk op bij de volgende lopende buffet etentje. Heb geen angst: hierbij tien geweldige tactieken om uw zelf te motiveren om een beter lichaam te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een grote hoeveelheid of gewoon een paar kilo te verliezen of u wilt meer bewegen om een ​​strakker lichaam te krijgen, kunt u een plan van aanpak maken die u kan helpen gemotiveerd te blijven.

Overtuiging: Overtuiging is de primaire manier voor u om uzelf te motiveren om meer te bewegen of vast te houden aan een dieet. Geloof in uzelf, ook wel bekend als daadkracht, betekent dat als u eenmaal gelooft dat u iets kunt doen, maakt niet uit hoe hard dit ook is, u zult dit doen. Degenen die veel zelfvertrouwen hebben geloven dat ze de macht hebben om veranderingen aan te brengen in zichzelf. Degenen zonder solide zelfvertrouwen zullen merken dat ze een veel moeilijke re tijd hebben om vast te houden aan een fitness-plan.

Ondersteuning: Een krachtige steun van vrienden en familie houdt bijna iedereen gemotiveerd om hun doelen te bereiken. Wanneer een persoon een nieuw fitness-plan of dieet programma start, zullen veel veranderingen moeten gebeuren. Het is belangrijk om uzelf te omringen met anderen die u kunnen ondersteunen en begrijpen wat uw persoonlijke doelen zijn. Laat mensen om u heen weten dat u ze nodig hebt om uw nieuwe doelen te ondersteunen en hun op te nemen in uw doelstellingen.

Positieve houding: Uw enthousiasme zal stijgen als u een positieve houding blijft houden ten opzichte van uw nieuwe fitness doelen. Denk na over de positieve aspecten van een gezondere levensstijl en een lichaamsbeweging plan en houd dat in gedachten wanneer u in de verleiding bent een dag in de sportschool over te slaan. Bij het volgen van een fitness plan is het ook belangrijk om te onthouden dat u tegenslagen kan hebben of u soms niet uw doelen bereikt in de snelheid dat u had gehoopt. Het houden van een positieve houding kan u in de moeilijke tijden helpen uw doelen te houden en te bereiken.

Zet door: U zult merken dat u een gemakkelijkere tijd heeft gemotiveerd te blijven wanneer u een plan maakt en zich daaraan blijft houden. Zonder inzicht in elke stap die u moet nemen om uw doelen te bereiken, zal het moeilijker zijn om u te concentreren op het einddoel. Bijvoorbeeld, als u probeert om gezonder te eten, schrijf dan op welk voedsel u je wilt verwijderen uit uw dieet en welke uw wilt toevoegen. Naarmate u verder komt, vergelijk dan de resultaten met de doelen die u zichzelf heeft gesteld.

Blijf gestructureerd: Structuur houdt de motivatie sterk te verblijven in een nieuwe fitness plan. Als u van plan bent naar de sportschool te gaan voor een paar keer per week, kunt u alles wat u daarvoor nodig heeft klaarzetten voor de dag erna. Zet uw schoenen, gym kleding en lidkaart bij de deur. Dit zal het niet alleen gemakkelijker maken voor u om te vinden wat u nodig heeft, maar het zal ook dienen als een visuele herinnering van uw doel. Houd uw dag gepland en maak tijd vrij voor gezond koken of het doen van een lange wandeling.

Vormen van motivatie: Intrinsieke en extrinsieke zijn alle twee soorten motivaties. Begrijp wat ze betekenen en welke ervoor zorgt dat u gemotiveerd bent. Degenen die intrinsiek gemotiveerd zijn hebben geen invloeden van buitenaf nodig, zoals beloningen om geconcentreerd te blijven. Zij hebben de macht van binnenuit gemotiveerd te blijven. Andere krachten, zoals beloningen of lof van anderen, motiveren hen die extrinsiek gemotiveerd zijn. De meeste mensen voelen zich gemotiveerd in beide richtingen. Begrijp welk soort motivatie u gepassioneerd houd.

Beloon uzelf: Beloningen kunnen een grote motivatie zijn, vooral in een nieuw fitness-plan. Geef uzelf een kleine beloning wanneer er een doel wordt bereikt. Dit zal u helpen om uw uiteindelijke doel te bereiken. U kunt ervoor kiezen een nieuw shirt te kopen wanneer een aantal kilo’s verliest of ga misschien na een leuke film.

Helden: Wanneer u probeert om een ​​beter lichaam te krijgen door middel van een fitness-plan,ga dan op zoek naar een held. Die persoon hoeft niet beroemd te zijn, maar kan elk persoon zijn waar u naar op kijkt. Misschien is het iemand die u kent met een gezond leven. Gebruik die persoon om na te streven wanneer uw motivatie afneemt.

Kennis is Macht: Zodra u zich bindt aan een nieuw fitness-plan, bedelf u dan zelf met bruikbare informatie. Vergelijk verschillende diëten en lichaamsbeweging plannen. Leer de ins en outs van elk dieet waardoor u wijze en geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Gevarieerde planning: Een andere goede manier om gemotiveerd te blijven is door de activiteiten te diversifiëren. Wanneer u van streek bent, kunt u deze aan de kant zetten en iets doen wat u met liefde doet. Het zou zelfs mogelijk zijn om dat wat u graag doet op te nemen samen met u doelen.