7 Manieren om gewicht aan te komen

Als uw doel is om gewicht aan te komen in plaats van verliezen, is het eten van gezonde snacks een manier om dit te bewerkstelligen. Om ervoor te zorgen dat u die broodnodige kilo’s aankomt, ga dan voor voedsel dat hoog zit in de calorieën, koolhydraten, eiwitten en gezonde onverzadigde vetten. Als u calorieën telt, zorg er dan voor dat uw inname meer is dan de aanbevolen hoeveelheid.

Meer dan alleen het kiezen van de juiste soorten en hoeveelheden voedsel, zal het ook helpen om uw eetgewoonten te veranderen. Gebruik een royale hoeveelheid van olijfolie, koolzaadolie of pindakaas op uw eten. Zorg er ook voor dat het drinken dat u nuttigt gezonde suikers bevat. In gewicht aankomenplaats van u strikt aan 3 maaltijden te houden, zorgt u ervoor dat u ook tussendoor snackt. Om een idee te geven van goede, gezonde hapjes voor gewichtstoename, volgen hier 7 snack ideeën die u kunt proberen:

Noten en zaden
Noten alleen zijn goede spieropbouw snacks. Ze zitten hoog in de gezonden vetten, en bevatten zelfs een gezonde hoeveelheid eiwitten en calorieën. Voor een betere gewichtstoename strategie, kunt u wat pindakaas gebruiken voor een smakelijke traktatie. Vergeet niet lijnzaad, zonnebloempitten, amandelen, pistachenoten en andere noten en zaden te nuttigen.

Tonijn
Tonijn is een grote favoriet van fitness fanaten. Sommigen beweren dat het perfect is voor het verliezen van gewicht vanwege het lage vetgehalte van deze vis. Omdat veel eiwitten en gezonde calorieën bevat maakt het een perfecte snack keuze voor diegenen die gewicht willen aankomen.

Zuivelproducten
Vermijd het gebruik van alleen maar magere zuivelproducten, in plaats daarvan kunt u kiezen voor de romige- en volle melk. Deze zijn rijk aan eiwit en vet, die zullen u helpen snel wat gewicht aan te komen. Voel u vrij om een aantal hele vette kaas, zoals Zwitserse en Cheddar, als snacks en broodbeleg te gebruiken.

Crackers en Bagels
U hoeft zich niet alleen te focussen op het witte brood en koolhydraatrijke aanbod. Crackers en bagels zijn gemaakt van volkoren, zemelen en sesam en kan u helpen kilo’s aan te laten komen. Gebruik een royale hoeveelheid pindakaas, jam, margarine of honing voor inname van calorieën en eiwitten.

Granen
U zou verbaasd kunnen staan van het aantal gezonde calorieën dat granen bevatten. De gezondheidsbewuste persoon is hier altijd op zoek naar in hun dagelijkse voeding. U kunt kiezen voor de gezondere granen in plaats van de slechte, ingevroren snacks. Ga voor een gezonde hoeveelheid van muesli en haver. Voeg wat rozijnen en fruit toe en maak gebruik van volle melk. Hierdoor beschikt u over een een snack met veel calorieën.

Fruit en groente
Snacken met fruit en salades is een favoriet van lijners, maar ook mensen die gewicht aan willen komen moeten deze niet vermijden. Ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en gezonde suikers die u helpen met gewicht aan te komen. Snacken door inname gedroogde vruchten is ook aan te raden, vermijd gedroogde pruimen, rozijnen en dergelijke dus niet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+