Afvallen met groene thee

Groene thee is gemaakt van Camellia Sinensis bladeren en is een van de meest goede drankjes voor onze gezondheid. Het gaat niet om een harde oxidatie procedure en dus groene theebehoudt het zijn gezonde eigenschappen. Het heeft meerdere voordelen, zoals het beschermen van ons hart tegen storingen, elimineert het risico van de weinige vormen van kanker en verhoogt de stofwisseling van het lichaam die helpt bij het verbranden van meer vet. Groene thee heeft bewezen resultaten in gewichtsverlies. Groene thee is erg beroemd in China en Japan. Groene thee kan worden geconsumeerd in drie vormen:

 1. Groene thee: Groene thee wordt meestal gebruikt in de vorm van een drank. Veel mensen over de hele wereld geven de voorkeur aan thee te drinken in de minder geoxideerde vorm, dan is het het gezondste. Men kan 2 tot 4 kopjes groene thee per dag nemen om het lichaam te beschermen tegen verschillende ziekten.
 2. Groene thee supplementen: Groene thee is ook beschikbaar in de vorm van een extract. Groene thee-extract worden verkocht als groene thee supplementen. Dit is een optie voor degenen die niet de voorkeur hebben om thee te drinken of het bezit van een smaak voor andere soorten thee en inslikken van groene thee-extracten als supplementen. De dosering moet worden besproken met een arts voordat u aan een traject begint.
 3. Groene thee patch: Groene thee-extracten kunnen ook worden geabsorbeerd door de huid door toepassing van een patch. Dit is misschien een handige manier voor sporters vanwege hun cafeïne eis en de bewezen voordelen voor de gezondheid.

Voordelen van groene thee

 1. Groene thee beschermt het lichaam tegen verschillende vormen van kanker door het vernietigen van de vrije radicalen in het lichaam. De verbinding EGCG is effectief in het verminderen van de ontwikkeling van zieke cellen. Het beschermt tegen kanker, zoals long-, colon-, borst-en huidkanker.
 2. Groene thee beschermt het hart en helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte in het lichaam. Het helpt bij het behoud van gezonde bloedvaten door het opruimen van de blokkade, waardoor hartaanvallen worden voorkomen.
 3. Groene thee helpt bij het verbeteren van de immuniteit niveaus van ons lichaam. Polyfenolen hebben een grote impact op onze immuniteit. Het creëert anti-bacteriële eigenschappen in het bloed die helpen in de strijd tegen ziekten op natuurlijke wijze.
 4. Groene thee beschermt het lichaam tegen artritis. Het helpt bij het verlichten van de symptomen en vermindert de pijn die erdoor veroorzaakt wordt.
 5. Groene thee helpt bij het gezond houden van onze hersenen door het verminderen van de kans op het ontwikkelen van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Het helpt bij het gezond houden van de hersencellen en voorkomt schade.
 6. Groene thee helpt bij de bestrijding van allergieën in ons lichaam door het stoppen van de productie van immunoglobuline-E en histamine. Het werkt als een anti-allergeen en beschermt tegen loopneus en tranende ogen.
 7. Het Voorkomt veroudering en vermindert het percentage cel oxidatie. Het voorkomt de vorming van rimpels en helpt bij een jonger uitziende huid. Het helpt bij het zacht en soepel houden van de huid.
 8. Groene thee helpt bij gewichtsverlies. Het stimuleert de stofwisseling en helpt bij het verbranden van triglyceriden in het lichaam. Het helpt gewichtsverlies door middel van het proces van thermogenese.
 9. Groene thee stimuleert het zenuwstelsel dat centraal gelegen is in een lichaam om het vet verbindingen zodat het lichaam kan gebruiken als brandstof vrij. Dit helpt bij het verbranden van het vet aanwezig in een lichaam

Groene thee en gewichtsverlies

Groene thee wordt in verband gebracht met gewichtsverlies en dit feit wordt bevestigd door tal van onderzoeken. Groene thee bestaat uit vele stoffen zoals cafeïne, theobromine, saponinen, theofylline, vitaminen en epigallocatechine. Door thermogenese ontstaat warmte in het lichaam die de stofwisseling verhoogt. De verbinding epigallocatechine (EGCG) verhoogt de stofwisseling en verlaagt de eetlust. Het hebben van twee tot vier kopjes thee vermindert ook uw honger instinct.

Het proces van thermogenese verhoogt tot 77 procent na het drinken van groene thee die geen relatie had toen het werd gemeten na het drinken van cafeïne. Epherdine produceerd ook geen aanzienlijke verhoging van het thermogenese proces. Het maximale effect was toen groene thee en Epherdine samen werden genomen. Er zijn weinig nadelen van Efedrine, zoals hoge bloeddruk en een verhoogde hartslag.

We branden ongeveer zeventig tot tachtig extra calorieën als we vier tot vijf kopjes groene thee per dag drinken. Dit betekent dat als men een pond gewicht wil verliezen, dit mogelijk zal zijn in een periode van 45 dagen groene thee vanwege de hoge stofwisseling en thermogenese. De catechine polyfenolen in groene thee stimuleren het gebruik van vetzuren in lever en verhogen het uithoudingsvermogen van de spieren die het lichaam uitoefent.

Dit betekent niet dat groene thee alleen het lichaam efficiënt genoeg kan maken om de vereiste hoeveelheid lichaamsgewicht verbranden. Een goede, zware workout regime moet worden aangevuld met groene thee. De calorie-inname moet ook worden gemoduleerd volgens het programma van gewichtsverlies en meer voedzame en vezelrijke voedingsmiddelen moeten worden opgenomen in het dieet. Samen kunnen deze drie factoren echt een verschil maken in het lichaamsgewicht en het zelfbeeld die het vertrouwen bevordert.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+