Afvallen met shakes

Het aanbod van beschikbare dieet shake producten kan verbijsterend lijken: U kunt kiezen uit hoog-koolhydraat, laag-koolhydraat shakes; laag-koolhydraat, hoog-proteïne shakes, en vezeldrank shakes. Echter, er is aan te raden dat u 20 tot 30 g vezels per dag in uw dieet neemt, een shake met veel vezels zou een goede keuze voor gewichtsverlies zijn.

Vezel kan u regelmatig helpen en lijkt te helpen bij een aantal ernstige aandoeningen, waaronder het voorkomen van diabetes en darmkanker. Het is aan te raden dat wie normaal ongeveer 2.000 calorieën per dag eet, 28 g vezels consumeert als onderdeel van een dagelijkse maaltijd plan. Deze hoeveelheid vezels kan veel zijn om te consumeren als u een dieet volgt, dat is waar vezeldrank shakes voor gewichtsverlies van pas komen.

Functie shakes

Veel populaire dieet shakes, zowel die verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogisterij en als die wat voorgeschreven worden door artsen, bevatten toegevoegde vezels. Vezels helpt u aan een voller Afvallen met shakesgevoel, die u kunnen helpen als u aanzienlijk minder calorieën neemt dan normaal in een poging om gewicht te verliezen. Daarnaast kunnen vezels helpen bij het voorkomen constipatie, een veel voorkomend probleem bij diëten.

Type shakes

Als uw arts een bepaalde vezeldrank shake adviseert om gewicht te verliezen, is het het beste om deze aanbevelingen te volgen. Echter, als uw arts niet een specifiek product aanbeveelt, moet u eerst bepalen of u denkt meer te verliezen op een vetarm of een koolhydraatarm dieet. Vezelrijke gewichtsverlies shakes zijn beschikbaar voor degene die beide benaderingen willen toepassen.

Eigenschappen shakes

Als u eenmaal hebt besloten tussen de low-koolhydraat en low-koolhydraat benaderingen, kunt u bepalen welke vezeldrank shake keuze u maakt door te bepalen welke de meeste vezels bevat. Veel shake producten bevatten een derde of meer van uw dagelijks aanbevolen vezels en degene met de meeste vezels zullen waarschijnlijk nog beter aan uw honger voldoen.

Overwegingen

Uw succes in gewichtsverlies zal afhangen van de vraag of u zich aan uw dieet heeft gehouden – als u kiest voor een vezel drank shake dat u niet echt lekker vind, bent u sneller geneigd om dit niet lang vol te houden en zult u niet het gewicht kwijtraken dat u graag wilt. In het bepalen van de beste vezeldrank shake voor uw gewichtsverlies programma, moet u een aantal proberen die aan uw criteria voldoen voor koolhydraten, vet en vezelgehalte. Daarnaast moet u nooit beginnen met een dieet zonder dit eerst met uw arts te bespreken om ervoor te zorgen dat u geen onderliggende gezondheidsproblemen heeft.