Cambridge dieet

Dit is een laag-calorie of extreem-laag calorie dieet plan. Het is samengesteld uit shakes, repen, soepen en pap. De producten kunnen gebruikt worden voor snel gewichtsverlies of in combinatie met normale maaltijden voor een meer geleidelijk gewichtsverlies.

De programma’s variëren van 415 calorieën per dag tot meer dan 1500.

U kunt een van de producten niet in een winkel of online kopen. Als u het dieet wilt proberen kunt u dit alleen doen door in contact komen met een Cambridge Weight Plan consultant, die komen bij cambridge dieetu langs, wegen en meten u en beslissen welk programma het beste bij uw behoeften past.
Dit heette vroeger het Cambridge dieet en is het geesteskind van dr. Alan Howard aan Cambridge University als een methode voor snel gewichtsverlies. Sinds de lancering in 1984 hebben meer 25 miljoen mensen gebruik gemaakt van het gewicht plan.

Wat kan ik eten in dit dieet?

Wat u kunt eten hangt af van de hoeveelheid gewicht dat u wilt verliezen. De ruggengraat van het dieet zijn echter de producten. Ze bevatten koolhydraten, eiwitten, vezels en meer dan dertig andere voedingsstoffen.

  • De shakes, soepen en pap komen in een zakje, die u met water kunt mengen.De shake smaken zijn aardbei en banaan.
  • Soep smaken zijn kip en champignons, oosterse chili, kruidige ​​tomaat, groente, champignons, prei en aardappel.
  • De pap wordt geleverd in naturel, esdoorn en pecan of appel en kaneel.
  • Er zijn taaie- of crunchy bars. De taaie zijn caramel, toffee, chocolade en oranje chocolade. Als u liever knapperige wilt is er cranberry, chocolade munt of pinda.

 

De opties

Er zitten zes stappen of opties in het plan en u en uw adviseur beslissen welke stap uw startpunt is.

  • Cambridge – drie of vier Cambridge dieet producten worden gegeten of gedronken per dag.

Enige bron Plus – Hier heeft u 3 producten en een normale maaltijd van 200 calorieën. Of u kunt vier producten nemen met 200 ml magere melk.

Volgens de richtlijnen moet dit stadium een minimum van 1 week tot 12 weken maximum worden gevolgd. De calorieën in deze fase variëren 415 tot 615 per dag.

  • Volgende fase, drie weight plan producten plus eiwit rijk voedsel, magere melk en groenten. Dit zijn 810 calorieën per dag en moet worden gevolgd voor een week minimum.
  • Deze fase geeft u 1000 calorieën per dag. Het bestaat uit twee dieet producten, melk, ontbijt en salades voor de lunch en het diner. Het is aan te raden om dit te volgend voor 2 weken.
  • Twee dieetproducten, magere melk en caloriearm lunch en diner. Dit komt in feite neer op wat meer conventionele voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dagelijkse menu. Het kan worden gevolgd voor zo lang u wilt.
  • U mag 1500 calorieën binnenkrijgen in deze fase, die bestaat uit een dieet product, ontbijt, diner, lunch en een snack. Uw Cambridge Weight Plan consultant zal in staat zijn om u ideeën en recepten te geven voor het koken en uw maaltijden. U kunt dit dieet zo lang als u wilt volgen.
  • De laatste stap is de onderhoudsfase. Zodra uw gewicht is gestabiliseerd beveelt het plan vooruit te plannen en het eten van gezonde- en evenwichtige voeding. Het raad verder aan uw Cambridge consulent te bezoeken en het hebben van een dieet product per dag.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+