Een mannen handleiding voor het kopen van lingerie

Laten we eerlijk zijn, wij mannen zijn geobsedeerd door de lichamen van vrouwen en toch als ik  iemand de grootte van haar borsten moest vertellen, zou het beste wat ik waarschijnlijk kan opbrengen zijn “precies goed” en als ze mij zouden vragen wat nu haar confectiemaat was zou ik waarschijnlijk mompelen dat het haar achterste niet groter maakte. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de altijd aanwezige poging om punten te scoren en niet de nacht te hoeven overnachten in de keuken met de hond, maar het is voor een groot deel te wijten aan onwetendheid. Vraag haar hoe groot mijn middel is en ze zou dit zonder te denken kunnen vertellen. Het is echt niet zo moeilijk om achter deze informatie te komen, volg gewoon de volgende stappen:

– Open de deur van de kledingkast
– Pak het juiste kledingstuk
– Controleer het etiket en maak een mentale notitie van grootte

Zelfs mijn hersenen zouden kunnen omgaan met dat eerste ding in de ochtend, maar ondanks dat mannen dit zouden willen doen, interesseren ze zich waarschijnlijk zo weinig ervoor dat dit er nooit van komt. Dit kan gedeeltelijk worden toegewijd aan het gevoel zo snel ik in de kast ga kijken om een beha te vinden, haar schoonmoeder binnenin zit te wachten om te bekritiseren waarom ik door haar dochter’s beha’s zit te neuzen. Maar goed, met alle gekheid op een stokje is het natuurlijk gek dat wij mannen ons niet de moeite nemen om eens in de kast te kijken om voor maten te zoeken.

Natuurlijk, zelfs als ik weet wat haar bh grootte is maakt dat de keuze in het grote aanbod niet makkelijker. Als algemene vuistregel, ik ben geneigd te geloven dat een zwarte latex verpleegster outfit niet wordt beschouwd als lingerie of zelfs comfortabel te zijn, dus ik zal proberen om deze zo weinig mogelijk aan te halen ongeacht hoe aantrekkelijk ze eruit zien. Ik zal ervoor te zorgen dat niet alles wat ik koop mij een plezier doet, maar ook voor partner als fijn kan worden beschouwd. Dit moet betekenen dat zij in staat zal zijn om comfortabel te bewegen.