Eenvoudige manieren om deze zomer calorieën te verbranden

Denk buiten de sportschool om

U hoeft niet als een atleet te trainen om deze zomer fit te blijven. Probeer deze outdoor activiteiten om calorieën te verbranden en uw lichaam strak te houden zonder de sportschool op de hoeven zoeken. Alle activiteiten zijn gebaseerd op een vrouw van 68 kilo die de desbetreffende activiteit uitvoert gedurende 30 minuten.

Beachvolleybal

Als u het geluk hebt om in de buurt van een strand te wonen, is deze sport een geweldige manier om uw hartslag omhoog te krijgen, vrienden te maken, en uw benen, schouders, en lichaamskern in vorm te krijgen. En omdat het moeilijker is om te bewegen in het zand, zal u extra calorieën gaan verbranden. Als u meer binnenlands woont, hebben vele parken en zelfs sommige sportscholen gravelbanen die dezelfde voordelen bieden.
Verbrande calorieën: 272

Tuinieren

Verbrand calorieën tijdens het tuinieren. Het voortdurend buigen en hurken om planten te bereiken is geweldig voor uw bilspieren, en daarnaast zullen de buren jaloers worden op uw tuin.
Verbrande calorieën: 136

Surfen

Lekker in de zon surfen zorgt ervoor dat u calorieën verbrandt, zelfs als u bent af aan het kolen. Om een ​​betere training krijgen, kan u hardere slagen langs de golven maken, zodat uw hartslag sterk verhoogt.
Verbrande calorieën: 102

Tennis

Pak uw racket en daag een vriend, buurman of echtgenoot uit voor een partijtje tennis. Het rennen over de tennisbaan zal u onbewust een aërobe training geven. Plus, het slaan van een tennisbal zorgt ervoor dat uw arm meer vorm krijgt.
Verbrande calorieën: 272

Fietsen

Fietsen kan een geweldige manier zijn om uw streek te verkennen, van de buitenlucht de genieten en uw hamstrings meer vorm te geven. Een lichte fietsrit verbrandt meer calorieën dan wandelen, en het beklimmen van heuvels zal ervoor zorgen dat het vet rond uw benen verdwijnt.
Verbrande calorieën: 204

Frisbee

Met een frisbee spelen kan meer zijn dan alleen een ontspannen activiteit. Het spel houdt u fit, en als u het spel samen in teamverband doet, kan u wel 272 calorieën verbranden in slechts 30 minuten.
Verbrande calorieën: 102

In-line skaten

Haal uw rolschaatsen uit en zoek de straten op voor een cardio workout die goed voor de benen, heupen en billen, zijn. Plus, hoe sneller u gaat, hoe meer wind u vangt.
Verbrande calorieën: 168 (in een rustig tempo van 12 km/uur)

Recreatief zwemmen

Koel af en geniet van deze verfrissende activiteit. Met deze activiteit hoeft u niks meer te doen dan calorieën in de zomerhet gewoon naar u zin hebben. Door het water bewegen, zelfs in een traag tempo geeft u een aërobe training die uw hele lichaam vorm zal geven.
Verbrande calorieën: 204

Sightseeing

Woont u buiten de stad en is daar geen sportschool? Beleef de bezienswaardigheden door door de straten lopen in de stad of gemeente die u bezoekt. Indien mogelijk, pakt u een paar heuvels om uw hamstrings en ​​bilspieren een workout te geven.
Verbrande calorieën: 129

Scubaduiken

Als u het geluk heeft om op een tropische vakantie te gaan, maak dan tijd voor de volgende spannende activiteit. Zelfs als duiken niet uw sterkste punt is, kunt u altijd nog gaan snorkelen. Het laat u 170 calorieën verbranden in dezelfde hoeveelheid tijd.
Verbrande calorieën: 238

Kajakken

Een trip met de kajak is een unieke manier om uw omgeving te verkennen en een verrassend effectieve manier om aan uw six-pack te werken. Om de boot voort te stuwen, moet u kracht met uw romp zetten, naast het peddelen met uw armen in een draaiende beweging.
Verbrande calorieën: 179

Paardrijden

Wanneer u gaat paardrijden, is het niet alleen het paard dat al het werk doet. U moet uw lichaamskern gebruiken en uw dijen samenpersen om op het paard te blijven zitten. Uw kont en de rest van uw benen zal na een tijdje vet gaan verbranden, vooral wanneer het paard snelheid begint te maken.
Verbrande calorieën: 143

Golf

Maak uzelf klaar om vet te verbranden, door uw golfkar bij het clubhuis te laten. Dit ontspannende spel verandert in meer dan alleen een cardio- en krachttraining workout wanneer u uw clubs van hole naar hole draagt.
Verbrande calorieën: 161

Spelletjes op het grasveld

Gazon spellen zoals croquet en jeu de boules lijken niet vermoeiend, maar alle keren dat u door de knieën gaat om bijvoorbeeld de ballen op te pakken, zal uw kont en heupen vorm geven.
Verbrande calorieën: 90

Badminton

Rond het badmintonveld bewegen zal uw hartslag sterk verhogen, terwijl het rijken naar de shuttle uw benen en billen vorm zal geven. De shuttle met uw racket slaan al ervoor zorgen dat u uw arm- en schouderspieren traint.
Verbrande calorieën: 150

Uw gazon maaien

Het kan verleidelijk zijn om dit karweitje aan uw kinderen of partner uit de besteden, maar uw gazon kortwieken zal ervoor zorgen dat u snel calorieën gaat verbranden. Het voortduwen van de maaier zal uw hartslag verhogen en uw armspieren trainen.
Verbrande calorieën: 196