Gewichtsverlies na het zwanger zijn

Gewichtsverlies na de zwangerschap en het ontdoen van zwangerschaps-kleding is iets wat alle nieuwe moeders naar uit kijken. Elke vrouw is anders en er is geen “one size fits all” formule voor het verliezen van het gewicht dat is opgedaan tijdens de zwangerschap. Maar er zijn een paar gewichtsverlies richtlijnen te volgen dat de nieuwe moeder het goed gevoel zal teruggeven zodat zij weer haar favoriete broek kan dragen en zich beter kan voelen.

Hoeveel gewicht bent u aangekomen gedurende de zwangerschap?
De 25 pond die de gemiddelde vrouw aankomt tijdens een zwangerschap zijn min of meer verdeeld als volgt uit:

  1. Baby-8 pond
  2. Placenta-1.5 pond
  3. Vruchtwater-2 pond
  4. Borsten-2 pond
  5. Baarmoeder-2.5 pond
  6. Vet, het bloedvolume en het vasthouden van water

Als u al een beetje overgewicht had voordat u zwanger werd, bedenk dan dat de nummers op de weegschaal omhoog gingen elke keer dat u op de weegschaal stapte. Vasten vasten diëten na een zwangerschap zijn absoluut geen goed idee.
Een van de beste Latino tradities in het tijd vlak na de bevalling is cuarentena, of de quarantaine. De moeder zal veertig dagen rusten met de pasgeborene na de bevalling en alleen zorgen hoeven te maken over de verzorging van de baby. De nieuwe moeder hoeft niet eens gewichtsverlies te overwegen tijdens deze periode. Andere leden van de familie zullen het huishouden doen en waken over de andere kinderen. Hoewel dit misschien niet praktisch is voor de meeste nieuwe moeders van vandaag de dag, als u wel familieleden in de buurt heeft wonen, zou het een goed idee om een vorm van deze traditie te volgen. U voelt zich als een nieuwe vrouw na die veertig dagen van herstel (of zelfs twintig).

Een voedzaam dieet is belangrijker dan het gewichtsverlies gedurende de eerste zes weken.

Zwangerschap is een magische- en mysterieuze tijd van het leven en veel vrouwen zullen zich zorgen maken over hoe gewicht te verliezen nadat ze bevallen. Tijdens de eerste zes weken van de bevalling is een gezonde voeding veel belangrijker dan een gewicht-verlies dieet. Doorgaan met een evenwicht van fruit, groenten, volle granen, eiwitten, calcium en ijzer is ook belangrijk. Of u wel of niet nog borstvoeding geeft, uw lichaam nog steeds herstellende van de zwangerschap en geboorte en een evenwichtige voeding zal u helpen te genezen en een beter gevoel geven.

Uw zorgverlener of arts kan u een ijzersupplement aanbevelen voor de eerste zes weken na de gewichtsverlies na zwangerschapbevalling, terwijl uw lichaam zich herstelt. Als u borstvoeding geeft, is het nog belangrijker om een goed uitgebalanceerd dieet te eten, omdat u nog steeds alle calorieën deelt die u verbruikt. Als u calorieën telt, moet een zogende vrouw evenveel eten als ze deed vóór de zwangerschap plus ongeveer 500 calorieën om haar gewicht te handhaven. Voor velen betekent dit ongeveer 2.500 tot 2.700 calorieën per dag, wat de melkproductie zal ondersteunen en zal zorgen voor matig gewichtsverlies van een half pond per week.

Probeer vissen die rijk zijn aan methylkwik in uw plan voor gewichtsverlies te vermijden. Andere voedingsmiddelen, zoals sushi, rauwe melk producten, en vleeswaren, zijn minder risicovol tegenwoordig, maar u moet nog steeds voorzorgsmaatregelen nemen om ziekten die door voedsel worden overgedragen te voorkomen. Maatregelen in het bereiden van vlees en gevogelte, het wassen van alle kookgerei, grondig wassen alle groenten en fruit en alleen het eten van rauw voedsel als sushi uit een betrouwbare bron is ook aan te raden.

Gezond gewicht verliezen

Buiten u goed voelen en het hebben van meer energie, zijn er vele drijfveren voor het systematisch streven om gewicht te verliezen na de zwangerschap. Als u ​​extra kilo’s met zich meedraagt, heeft u een verhoogd risico op diabetes, hoge bloeddruk, hart -en vaatziekten. Het verliezen van gewicht zal niet alleen nu uw gezondheid verbeteren, maar het kan ook de komende jaren van invloed zijn. Gewichtsverlies na de zwangerschap bestaat uit drie dingen: Voeding, beweging en levels van geduld. Het is in het algemeen moeilijk om gewicht te verliezen zonder dat sporten deel uitmaakt van uw gewichtsverlies programma.

Als u borstvoeding geeft, zal een goed stukje van het zwangerschap gewicht er vrij snel afgaan. Maar dit is niet het moment om te proberen om gewicht te verliezen. Of u nu wel of geen borstvoeding geeft, uw lichaam zal niet snel herstellen als u drastisch gaat bezuinigen op uw porties of calorie-inname. Als u een heleboel snoep of traktaties tijdens uw zwangerschap at, kunt u hier alvast op beginnen te bezuinigen.