Grapefruit dieet

Het grapefruit dieet bestaat al een lange tijd, sinds ongeveer de jaren 1930. Het is een snel gewichtsverlies plan voor de korte termijn. Het plan duurt 12 dagen. De meeste versies beloven een gewichtsverlies van 10 pond.
Helaas zijn de resultaten niet van aanhoudende aard. Het gewicht dat u verliest is meestal vloeibaar, en omdat u niet uw lange-termijn eetgewoonten verandert met dit dieet, is er een goede kans dat u het gewicht weer helemaal aankomt.

Wat u kan eten

De meeste versies van het grapefruit dieet bevatten een variatie aan eten voor het ontbijt, lunch, diner, en voor het slapengaan. In het grapefruit dieet, kunt u gebruik maken van alle boter en salade dressing dat u wenst en voedsel voorbereiden in elke methode die u wilt, met inbegrip van bakken. De grapefruitsap moet ongezoet blijven. Elk voedsel of drank dat niet op het dieet staat is ook niet toegestaan. Snacken is alleen toegestaan ​​na het diner. Het plan roept op tot het drinken van 64 gram water per dag en staat toe op zwarte koffie te drinken.

Hoe het werkt

Omdat de calorieën zeer laag zijn, gemiddeld 800-1000 calorieën in de meeste versies, zullen de meeste mensen wel gewicht verliezen met dit dieetprogramma. Dat heeft niets te maken met grapefruit. Er is geen wetenschappelijk bewijs van een “enzym” in grapefruit die vet verbrandt. Terwijl grapefruit een zeer voedzame laag-calorie fruit is (66 tot 84 calorieën per portie), vol met vitamine C en vezels, is het niet een “vetverbrander”.

Gebruik dit plan niet voor blijvend gewichtsverlies. Het dieet is zo beperkt in het toegelaten voedsel, dat het niet helpt bij het verbeteren van uw eetgewoonten, en het daarmee kan gaan Grapefruit dieetvervelen. Gezond gewicht verliezen is een proces. Kijk voor een flexibele dieet van het gewichtsverlies geïndividualiseerd aan uw behoeften, een dat gericht is op eetgedrag, een breed scala van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Samen met een goed uitgebalanceerd, verstandig, calorie-dieet en genoeg fysieke activiteit, is een wetenschappelijk bewezen manier om vet te verbranden en gewicht te verliezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+