Mentale dieet plan

In een drukke moderne wereld, kan het handhaven van lichamelijke- en geestelijke gezondheid een uitdaging zijn. Op een dieet gaat om voedselinname in de gaten te houden komt vaak voor, maar er zijn steeds minder mensen die zich bewust zijn van de toestand van hun gedachten.

Het doel van het 7-daags mentale dieet plan is om uw leven drastisch te veranderen in slechts zeven dagen. Emmet Fox (bedenker van dit dieetplan) beweert dat als gevolg van het mentale dieet het geluk verbetert, een goede gezondheid bevordert en individuen laat floreren. Hij steunt het dieet als een manier om uw leven volledig te veranderen en vorm te geven om te voldoen aan uw dromen.

Door het veranderen van de gedachte van voeding, kunt u de kwaliteit van leven en geluk ook verbeteren. Het 7-daags mentale dieet plan vereist dat u elke negatieve gedachte uit uw geest haalt voor de duur van een week. Fox beweert dat als u uzelf kunt trainen om negatieve Mentale dieet plangedachten te voorkomen en dat voor een week, de praktijk zal dat een ingebakken gewoonte worden. Hij definieert negatieve gedachten als enige overweging van mislukking, kritiek, jaloezie, veroordeling of beperking. Alleen positieve, optimistische gedachten zijn toegestaan ​​tijdens dit dieet.

Overwegingen

Dit mentale dieet vereist constante waakzaamheid en volharding. Veel mensen hebben moeite om het dieet te volgen, omdat ze gewend raken aan negatieve gedachten en klagen. Fox moedigt volgers aan om 7 dagen vol te houden en een totaal nieuwe start te maken. Om te slagen en in dit mentale dieet, moet u uzelf goed voorbereiden om goed te controleren, vol te houden in moeilijke perioden en positief te blijven

Het 7-daags mentale dieet vereist niet dat u het contact met andere mensen die negativiteit vertonen afbreekt . Bijvoorbeeld, als u een gesprek met een vriend heeft die begint te roddelen, vermijd dan het blijven bij negatieve gedachten en laat die persoon het gesprek afmaken zonder dat u deel gaat nemen aan het roddelen. Omdat negatieve gedachten moeilijk te vermijden zijn, is de sleutel om uzelf niet deel te laten nemen van deze vormen van negativiteit.

Waar u op moet letten

Emmet Fox raadt volgers af een vriend, echtgenoot of een andere persoon te vertellen dat u dit dieetplan volgt. Het vermijden van opscheppen is belangrijk, want u moet het dieetplan voor uzelf doen, niet voor anderen. Wanneer uw nieuwe, positieve mentaliteit een feit is en het dieet voltooid, kunt u anderen vertellen over het dieet en hoe het u geholpen heeft.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+