Zijn dieetpillen het antwoord?

Er is veel kritiek met de manier waarop mensen flirten met gezondheidsproblemen als gevolg van obesitas. Meer en meer mensen verdrinken in het grote aanbod van fast food en junkfood. Meer dan zestig procent van bijvoorbeeld de Amerikaanse burgers worden beschouwd als zwaarlijvig of grenzen eraan. Velen zouden dit graag ontkennen, maar diep van binnen, willen de meeste van hen hun levensstijl veranderen.

De fitness-en wellness-industrie is een miljarden bedrijf dat rust op angsten voor obesitas van de burgers. Velen kennen de gevolgen van het vet zijn en zouden graag willen veranderen. Aerobics, oefeningen op machines, instructievideo’s, voedingssupplementen, dieet pillen en nog veel meer. Vele zijn begonnen met een van deze oplossingen in de hoop hun eetbuien te overwinnen, maar niemand wil er echt hard voor werken. De opties die door de industrie wordt aangeboden houd hun hoop levend om zich beter te voelen zonder te zweten.

Dus toen de opkomst van dieetpillen in populariteit toenam, met beloften als, “gemakkelijk uw overtollige kilo’s weg laten smelten, “zie er beter uit in no time” en nog veel meer, werden veel mensen enthousiast over dit concept en deden mee met de razernij. Zoveel vragen zijn hierdoor ontstaan, is het echt zo goed? Zou het echt werken? Heeft het een bijwerking? Kan het dat dieetpillenopleverend wat het beloofd? Recente studies hebben aangetoond dat een aantal echt niet werken, het probleem is dat veel zijn bestempelt als slecht voor uw gezondheid. Hart gerelateerde problemen zijn ontstaan ​​en vele doden zijn gekoppeld aan dergelijke dieetpillen.
Dus hoe weet u welke dieetpil goed zou kunnen zijn voor u? Nou ja, dit kan alleen een arts echt zeggen. Het beste zou zijn om uzelf te onderwerpen aan een grondig lichamelijk onderzoek om de risico’s die zouden kunnen ontstaan bij het ​​nemen van dieetpillen, in beeld te brengen.

Er is een overvloed aan dieetpillen die de markt overstromingen en deze zijn onderverdeeld in drie soorten. OTC of “over the counter”, dit zijn dieet pillen die in eem drogisterij gekocht kunnen worden zonder de noodzaak van een arts. Ze bevatten meestal weinig chemicaliën die het menselijk systeem kunnen beïnvloeden. Ze worden beschouwd als minder gevaarlijk, maar is ook onderworpen aan FDA testen voordat deze verkocht worden op de markt. Een andere vorm van dieet pillen zijn de Herbal supplementen. Ze zijn meestal niet aangeduid als medicijnen en kunnen ook worden gekocht zonder voorschrift. Ze beweren helemaal natuurlijk te zijn, maar zijn nog steeds onderworpen aan de FDA (Food and Drugs Administration) toetsing. Dan zijn er de voorgeschreven dieet pillen. Ze worden alleen verkocht met opgestelde recepten van een arts en worden streng gereguleerd door de FDA. Artsen voeren ook nauwlettend toezicht op patiënten die deze vorm van dieet pillen nemen voor enige schade of risico voor hun gezondheid.

Met zoveel vormen, variëteiten en soorten, zijn deze dieetpillen meestal niet voor iedereen omdat ze verschillende chemische samenstelling hebben en verschillende reacties op patiënten hebben. Dieet pillen kunnen onbedoelde effecten hebben op elk individu. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn, ongemakkelijk krampen, gas en diarree. Dit is te wijten aan het feit dat het geneesmiddel belangrijke vitaminesupplementen wegneemt in het lichaam. Dat is de reden waarom sommige mensen ook worden geadviseerd om vitaminesupplementen te nemen.
Als het gaat om het verliezen van vet, gaat er niets boven het goede, oude hard werken en discipline.. Uzelf in het zweet werken en een natuurlijke evenwichtige voeding is nog steeds de beste manier om kilo’s kwijt te raken. Zorg voor een buddy om u te begeleiden en u te helpen in uw gewichtsverlies programma.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+